Even voorstellen: Leonie Hoogerheide

Na de kerstvakantie is onze nieuwe collega van groep 8 gestart.

Leonie stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Leonie Hoogerheide, ik ben 44 jaar en woon met mijn samengestelde gezin, bestaande uit mij, mijn man en vier tieners, in Barendrecht. Daar wonen we in een oud dijkhuisje met in de achtertuin een kas, moestuin en boomgaardje. Ook hebben we kippen, konijnen, cavia’s, vissen en bijen. U begrijpt wel dat ik een natuurmens ben en veel buiten in de tuin te vinden ben.

Ik werk al ruim 20 jaar in het onderwijs, ik heb in het speciaal onderwijs gewerkt, ben intern begeleider geweest en de laatste jaren hield ik mij met name bezig met het opleiden en begeleiden van jonge nieuwe leerkrachten. De laatste tijd ontstond de behoefte om zelf weer voor de groep te gaan; ik kan een ander vertellen hoe het moet, maar kan ik het zelf nog was de vraag.

Op de KJS ben ik enthousiast ontvangen door het team en de kinderen. Ik voel me heel welkom en ik ga mijn best doen het goede werk wat juf Femke gedaan heeft op de maandag en dinsdag voort te zetten.