December

De sfeer en de bedrijvigheid van de decembermaand was de afgelopen weken goed voelbaar in de school. De oudercommissie heeft overuren gedraaid om de gezellige Sintversieringen en de schatkamer van Sinterklaas binnen de kortste keren te vervangen door sfeervolle Kerstversieringen. Alsof dat nog niet voldoende is verzorgen zij ook een lekker hapje en drankje voor ouders terwijl de kinderen met hun leerkrachten genieten van het kerstdiner. Dank jullie wel lieve OR!

Afgelopen jaar kunnen we terugkijken op veel mooie momenten die we met elkaar hebben beleefd. Daarbij denk ik terug aan het plezier wat de kinderen hadden in de moestuin. Na het harde werken was daar eindelijk de oogst. Geurige bossen bloemen die in school stonden of werden uitgedeeld bij het Midden In. Heerlijke groentes waar soep van werd gekookt of meegenomen naar huis om ze te bereiden. Dit kon allemaal mede dankzij de inzet van de moestuincommissie.
Ook het pleinfeest was een groot succes. Zoveel kinderen, ouders en grootouders die samenkwamen om te genieten van de activiteiten, de muziek en het samen zijn. Dat maakt mij als directeur trots op onze school.

Dit jaar waren we weer van de partij op de Kerstmarkt. De verkoop van de zelfgemaakte kaarten door de kinderen komt volledig ten goede aan het goede doel, het Sophia kinderziekenhuis. Nog niet alle kaarten zijn verkocht, dit kan nog tot en met woensdag 20 december.
Helaas kende het jaar ook verdrietige momenten waarbij we stil hebben gestaan bij het verlies van dierbaren en gezinnen die te maken kregen met ziekte. Ook dan waren we er om elkaar te steunen.

Voor het nieuwe jaar wens ik iedereen veel gezondheid, liefde en geluk toe.

Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de fijne samenwerking met jullie voort te zetten.

Namens team KJS wens ik iedereen fijne feestdagen en een mooi 2024.

Warme groet,

Diana Nolen