Bericht van Buurtgezinnen

Opvoeden doen we samen.
In ieder gezin zit het weleens tegen en soms stapelen problemen zich op. Bijvoorbeeld door een echtscheiding, door ziekte van één van de ouders of door een kind dat extra zorg nodig heeft. Dat vraagt veel van ouders.
Met tijdig een steuntje in de rug kan de last van ouders wat verlicht worden en kunnen de kinderen wat extra aandacht krijgen.
Dat is de kern van Buurtgezinnen!

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. In de praktijk kan de steun variëren. Een kind dat een dagdeel per week gezellig komt spelen, geholpen wordt bij het huiswerk of af en toe in het weekend komt logeren.

Zijn jullie een gezin dat een steuntje in de rug zou kunnen gebruiken of juist zou willen bieden? Wil je meer informatie over wat het allemaal inhoudt en hoe het werkt? Dan bel ik je graag geheel vrijblijvend een keer op of kom langs voor een kopje koffie.

Meer info vind je in de bijgevoegde folder en op www.buurtgezinnen.nl of bel/mail de coördinator van Buurtgezinnen in Zwijndrecht; Esther Ham op Tel: 06-25307953 of
e-mail: estherham@buurtgezinnen.nl

 

Bijlagen: klik op: digitale folder