Afronding schooljaar

Normaal gesproken zijn er verschillende activiteiten aan het einde van het schooljaar.
Dit jaar zullen we natuurlijk op verschillende leuke manieren het jaar afronden. Veelal aangepast aan de Corona tijd maar toch!

30 juni: Leerlingenraad bespreekt wat ze vinden dat de school vast moeten houden/ geleerd heeft van het onderwijs tijdens Corona sluiting. Dit doen we terwijl we taart eten en thee drinken (een traditie van de laatste leerlingenraad elk schooljaar)

1 juli: doorstroomochtend (kennis maken met de leerkrachten van volgend schooljaar). De kinderen blijven in hun huidige lokaal, maar de nieuwe leerkrachten komen een uurtje lesgeven.

Alternatief Pleinfeest: In plaats van het Pleinfeest wordt er voor de groepen 3 tot en met 7 een Zomerfeest georganiseerd. De OR is nog druk met de organisatie. Dus het hoe wat en wanneer is nog in ontwerp. We gaan er in ieder geval nog een Coronaproof feestje van maken.

14 juli: groepen 3 t/m 6 kijken (los van elkaar) naar de eindmusical. Groep 8 zingt liedjes voor de kleuters.

15 juli: broers en zussen feest; broers en zussen van groep 8 leerlingen kijken naar de musical (omdat ze niet op de afscheidsavond mogen komen ivm Corona). Natuurlijk maken we er een feestje van! (groep 7 kijkt ook naar de musical vanaf het balkon)
Groep 8 BBQt samen met leerkrachten
Groep 8 voert in de avond de eindmusical op voor de ouders
Bijzonder afscheids-’feest’. Het team verrast kinderen en ouders met een bijzonder manier om het afscheidsavond feest te voorzien van een knallend einde.

16 juli: groep 1 glijdt de vakantie in,
groep 2 viert een verkleedfeest (normaal gesproken logeert groep 2 op school (slaapfeest). Door Corona kan dit niet. Het verkleedfeest is een gezellig alternatief.
Groep 8 …… de school uit… Normaal gesproken worden de kinderen de school uitgegooid en zwaaien alle leerlingen hen uit. Dit kan door Corona niet. Maar we zorgen natuurlijk voor een leuk alternatief!!