Verslag van de leerlingen van de Leerlingenraad:

“Zo als jullie weten is juf Godelieve weg gegaan en dat is jammer. Maar we hebben een hele aardige juf Diana. De eerste leerlingenraad met juf Diana was super leuk! We hadden het over oude onderwerpen en nieuwe.
De oude onderwerpen
Iemand had een voorstel gedaan in plaats van de kleine glijbaan een grote glijbaan kan. Wij weten het niet of het kan we gaan het volgende keer bespreken maar we denken dat dat niet door gaat want we hebben niet genoeg geld en het is gevaarlijk voor de kleuters.

We hadden het over dat arena weg kan want die gebruiken wij niet echt en daar kan misschien een nieuw toestel maar dat is een beetje moeilijk want de arena zit in de grond vast. En het is super duur om het weg te halen.
En we hadden het over of er toneel stukjes zouden kunnen komen.
Sommige kinderen vinden dat de stoelen niet lekker zitten. Juf Diana gaat kijken wanneer er nieuwe stoelen kan komen en als het kan mogen een paar kinderen proef zitten.
We hebben het gehad over het inzetten voor een goed doel. We hebben steeds een ander doel met kerst, dus dat er misschien nog een goed doel komt maar anders wordt het te veel. Wanneer mogen we de koelkasten weer gebruiken, nou we hebben het door covid 19 niet meer gebruikt. Juf Diana gaat het uitzoeken en we hebben het gehad over het muziek in school dat er meer muziek moet komen. En over het schoolreisje dat het dit jaar niet door gaat we gaan misschien volgen jaar naar de Efteling kunnen? Meer wedstrijden bv. tekenwedstrijden dat dat meer moet komen.”