Nieuwe collega’s stellen zich voor…

Weer terug van weggeweest

Mijn naam is Rianne Kanters – van ’t Wout. Ik ben 34 jaar en al 7 jaar gelukkig getrouwd met Danny. We wonen samen met onze 2 kinderen, Lize (5) en Jesse (2), in Ridderkerk.

Voor sommigen ben ik geen onbekende. Tot 4 jaar geleden heb ik ook op de KJS gewerkt. Na een paar jaar ergens anders gewerkt te hebben, merkte ik dat ik de KJS en het team erg miste. Een school met een team waar je jezelf mag zijn, kunt groeien en plezier kunt maken. Komend schooljaar mag ik mezelf gelukkig weer toevoegen aan deze fantastische school!

Ik heb er ontzettend veel zin in. Geniet van de welverdiende zomervakantie en dan zien we elkaar daarna op school!

Lieve groetjes,

Rianne

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nanda van der Vorm. Als juf vind ik het belangrijk om de leerlingen in hun kracht te zetten en te helpen naar zelfstandigheid.

Naast de basisvakken, rekenen, taal en spelling gaan we op reis tijdens de wereldoriëntatievakken. Via buitenlessen en kunstzinnige oriëntatie ontwikkelen we onze creativiteit en verbeeldingskracht. Ik ben woonachtig in Barendrecht samen met mijn man en drie kinderen. Afgelopen jaar heb ik groep 5 begeleid. Daarvoor ook groep 6 en 8. Leerlingen omschrijven mij als een lieve gezellige en strenge juf. Met veel enthousiasme start ik (op donderdag en vrijdag) samen met u en de kinderen het nieuwe schooljaar!

Groetjes, Nanda