Even voorstellen: Ilona van ’t Hoff

Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Ilona van ’t Hoff, 43 jaar en ik woon sinds kort in Heerjansdam. Samen met mijn man Sacha zijn we de ouders van twee kinderen, een dochter van 19 Demi en een zoon van 16 Kevin. Verder heb ik nog een heel lief hondje, waar ik veel mee wandel in het park. In mijn vrije tijd teken of schilder ik graag.
Ik heb altijd als schoonheidsspecialiste in salons en drogisterijen/parfumerieën gewerkt, maar ik heb me altijd afgevraagd hoe het zou zijn om in het onderwijs te werken. Twee jaar geleden heb ik besloten om een switch in mijn werk te maken en ben ik een opleiding Onderwijsassistente begonnen en deze heb ik inmiddels behaald.

Komend schooljaar mag ik op deze leuke school komen werken. Ik heb al mogen kennismaken met de kinderen en vond het erg leuk om ze te leren kennen. Ik vind het een grote uitdaging om iets in het leerproces van de kinderen te betekenen. Ik zal met kinderen individueel of in groepjes werken of de leerkrachten in de klassen ondersteunen en waar nodig met alle andere werkzaamheden helpen. Ik heb er zin in en hoop op vele leuke jaren op de KJS!