Sinds 2008 werk ik op de KJS. Ik heb veel ervaring in de onderbouwgroepen. Enorm leuk om de kinderen te zien ontwikkelen van vier jarige kleuter naar een kind dat klaar is om te starten met het lees- en rekenonderwijs. Een mooie balans in spelen en werken in alle werkvormen die er zijn.
Ik werk sinds dat ik 5 jaar geleden moeder ben geworden 3 dagen op de KJS. Ik woon in Hendrik Ido Ambacht, samen met Leon, Maud (5jr) en Saar (1jr).
Dit schooljaar vind je mij in groep 3. Samen met mijn fijne duo collega juf Brenda. Naast mijn taak als groepsleerkracht ben ik ook onderbouwcoördinator. We volgen de onderwijsvernieuwingen, wat gaat goed op school, waar kunnen we de focus op leggen, de doorgaande lijn bewaken, het verzorgen van rondleidingen op school en de bouwvergaderingen vorm geef.
Hiervoor heb ik in 2013 en 2014 de opleiding tot midden manager voor gevolgd op Avans Hogeschool in Breda.
Ik word enorm blij van mijn werk als juf op de KJS. Een fijne werkplek en school met onze kinderen en collega’s. We zijn samen een hecht en krachtig team en willen zorgen voor een open en fijne sfeer. Een belangrijke voorwaarde om te kunnen ontwikkelen. Samen met ouders is het fijn om te kijken en praten over de ontwikkeling van hun kind(eren).