Sinds 2008 werk ik op de KJS. Na mijn lio-stage (afstudeer stage) ben ik gestart bij één van de kleutergroepen.
Na 2 jaar mocht ik les gaan geven in groep 3, waar ik nog steeds met evenveel plezier en enthousiasme werk met alle kinderen. Een leuke en goede balans tussen spelen en leren, een magisch jaar voor kinderen waar ze leren lezen en een start maken met rekenen en schrijven.

Ik ben fulltime werkzaam op de KJS in groep 3. Daarnaast ben ik ook onderbouwcoördinator (groep 1 t/m 4).
Dit houdt onder andere in dat ik de vernieuwingen etc. volg voor de onderbouwgroepen, de doorgaande lijn bewaak, de rondleidingen op school verzorg en de bouwvergaderingen vormgeef.
Hiervoor heb ik in 2013 een opleiding: middenmanagement van Avans Hogeschool te Breda gevolgd.

Mijn werk geeft mij veel energie. Dit komt o.a door de kinderen, ouders en het fijne team van collega´s waar ik mee werk.
Met elkaar gaan we voor het beste voor ieder kind!

Belangrijk vind ik dat de kinderen zich veilig, vertrouwd en ontspannen voelen op school. Als leerkracht een goede band opbouwen met de kinderen en hulp bieden waar dat eventueel nodig is. Samen met de klas een fijn jaar hebben door hard te werken en natuurlijk ook andere leuke activiteiten met elkaar te doen. Dat geeft een positief gevoel!
Contact hebben met ouders over de ontwikkelingen van hun kind(eren). Samen volgen we de ontwikkelingen door een schooljaar heen.
Een mooi proces!