Welkom! We zijn goed gestart… met een paar nieuwe leerkrachten. Lees hier wie dat zijn.

Gisteren (maandag 31-8-20 ‘) zijn we het schooljaar goed gestart.
De meeste kinderen waren aanwezig. We zagen veel uitgeruste kinderen die er weer zin in hadden. Net zoals de leerkrachten weer echt zin hebben in dit nieuwe schooljaar.

Door omstandigheden is er wel wat verschuiving ontstaan in de groepen.
De zwangerschap van juf Gaby maakt dat ze niet full time kan werken. Daarom is juf Marjolein van groep 1-2B naar groep 6 gegaan voor dit schooljaar.
We hebben hierdoor juf Elma Burghouwt nieuw op onze school.
Samen met juf Ingrid zal ze groep 1-2B lesgeven. Naast juf Yvette werkt ze ook in 1-2A. Op deze manier zien de kinderen in elke groep bekende gezichten en krijgen ze les van deskundige leerkrachten.

Juf Astrid van den Berg heeft net voor de zomervakantie haar toelatingstest als zij-instromer gehaald. Zij mag hierdoor op onze school komen leren hoe het werkt als je leerkracht bent. De eerste periode van het jaar zal ze groep 3 versterken.

Meester Sven Klootwijk komt in groep 8 erbij. Hij is stagiair onderwijsassistent en zal dit hele schooljaar op woensdag, donderdag en vrijdag helpen en lessen geven in groep 8.

Op de schoolwebsite zetten we de nieuwe groepsindeling (Home, nieuwsberichten, onder de header). Ook staat bij Team elke leerkracht genoemd (en de meesten met foto). Als u op de leerkracht klikt kunt u een stukje informatie over hen lezen.

Afgelopen week hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen van het schooljaar op school. Daarnaast zijn we ook gezellig samen gaan kanoën. Hier is deze foto gemaakt.
Als team maakten we dus ook een goede en gezellige start.