Verslag kamp groep 8

Dinsdag 20 september 2022 gingen wij, groep 8 op kamp. Toen we aankwamen gingen we de kamers verdelen en de kamers inrichten. De rest van de dag speelden we spellen in het bos maar ook bij het kamphuis zelf. We speelden levend stratego en in de avond speelden we het smokkelspel. Ook hebben we nog van saaie witte t-shirts leuke shirtjes gemaakt.

Woensdag 21 september 2022:

We werden wakker en gingen lekker ontbijten. Na het ontbijt gingen we sporten. We gingen voetballen , slagballen en estafette. Na het sporten gingen we naar het bos en speelden we levend stratego. Na levend stratego kwamen heel veel juffen en meesters op bezoek en met hun speelden we een heel leuk spel. In de avond gingen we naar het bos en hadden we een spooktocht de meeste kinderen vonden het best spannend.

Donderdag 22 september 2022:

We gingen lekker ontbijten en na het ontbijt gingen we naar het bos en speelden we nog een keer levend stratego omdat we dit zo leuk vonden. Daarna hadden we even vrije tijd en mochten we oefenen voor de bonte avond. Het winkeltje ging weer open en iedereen stormde er naar toe. Toen gingen we naar een stormbaan met allemaal activiteiten en we hadden 4 teams. In de avond aten we wraps met mais, komkommer, sla, tomaat, kip en gehakt. Deze avond was wel de leukste avond, we hadden namelijk bonte avond. Eerst traden er kinderen op en daarna was er een disco met drinken en chips. Daarna hadden juf Melissa en juf Brenda een kampvuur gemaakt.

Vrijdag 23 september 2022:

Die dag gingen we helaas weer naar huis. Eerst gingen we onze spullen inpakken en toen kwam de bus alweer. Het was zoooooo leuk echt iets om nooit meer te vergeten.

 

Bo, Fenne en Mette