Verslag kamp gr. 8

Dag 1: we gingen met de bus naar Eersel.

Toen we aan kwamen, Gingen we onze kamers indelen. Na een tijdje vrij spelen gingen we naar het bos om het bos te verkennen met het spel Levend Stratego. En toen we terug kwamen hebben we macaroni gegeten. Het was super lekker. En als avond spel hebben we het smokkelspel gespeeld. In de avond kregen we nog een rijstwafel met wat limonade voordat we gingen slapen.

Dag 2: we werden wakker, en gingen we ontbijten. Om 10 uur liepen we naar de stormbaan toe, En daar werden we in groepjes verdeelt. we speelden 7 super leuke spellen. En daarna liepen we terug naar het kamphuis. We hebben gegeten en in die tijd werd de buikschuifbaan klaargezet. Als eerst mochten we nog vrij spelen en daarna gingen we erop. Daarna kwamen alle juffen ook bij ons langs. Toen deden we een spel: we moesten een zaak oplossen en de dader vinden. We moesten mensen ondervragen. Dat was superleuk. En toen zijn we gaan eten (we hebben frietjes gegeten en een snack en vla als toetje). En na het eten vertelde ze de verrassing: dat was dat we morgen gaan lasergamen, . Na het eten hebben we de wapens getest. Dat was super leuk. Toen het donker was deden we een spooktocht, de juffen en meesters zagen er eng uit en iedereen moest gillen. Na het de spooktocht gingen we een koekje eten en toen naar bed.

Dag 3: toen we weer wakker werden, gingen we ontbijten. Daarna mochten we een lange tijd vrij spelen. Tijdens de lunch mocht je zelf je ei bakken. Toen het iets later was gingen we naar het bos, om te gaan lasergamen een tijdje, toen we terug kwamen gingen we wraps eten. nog na het eten gingen we op het veld lasergamen. Toen was de bonte avond. We begonnen met de fantastische act van de juffen en meesters, daar na waren de acts van de kinderen en daarna gingen we feesten. En toen gingen we slapen.

Dag 4: we werden wakker. Gingen we ontbijten. Tijdens het ontbijt moesten we onze lunch maken. En daarna moesten we opruimen en een beetje schoonmaken. Daarna gingen we het spel: ik hou van Holland spelen. En toen gingen we met de bus naar huis.

 

Casper en Olivia, gr. 8