Stichting Vrienden van de KJS laat weten:

Het is al weer een tijdje stil geweest rondom onze stichting, maar we hebben zeker niet stil gezeten! Om een ANBI status te krijgen hebben we flink wat geduld moeten hebben, maar onlangs is het gelukt. Deze status zorgt voor een belastingvoordeel bij onze donateurs.

Op het pleinfeest 2 jaar geleden hebben wij meerdere donaties mogen ontvangen door middel van ‘vrienden voor een tientje’.
Naast deze vriendjes inbreng heeft de Stichting een prachtig bedrag ontvangen van een anonieme donateur.
Maar wat is er nu precies gebeurd met deze donaties?

Stichting Vreinden van de KJS heeft in 2019 de school met 20.000,00 euro kunnen steunen om het Plan Passend Organiseren mede mogelijk te maken. Hierbij worden plusjuffen ingezet om kinderen te helpen die extra tijd en verschillende verwerkingsmanieren nodig hebben om lesstof eigen te maken. Een extra stuk passend onderwijs dus.

De stichting houdt zich nu vooral bezig met het bekostigen van de talentmiddagen op de KJS. De kinderen kunnen op deze middagen hun talenten ontdekken en ontplooien. Maar daar zijn materialen en vakdocenten voor nodig én dus ook geld.

In 2020 zullen we weer een nieuwe actie opzetten om meer ‘vriendje voor een tientje’ te werven. Daarnaast gaan we actief bedrijven vragen om een donatie te doen om zodoende meer te kunnen ondersteunen in schoolse zaken.

Jullie gaan zeker nog meer van ons horen. Wilt u meer weten over onze stichting of onze stichting steunen, ga dan naar www.vriendenvandekjs.nl. Hier vindt u alle contactinformatie.
Elke bijdrage groot of klein wordt erg gewaardeerd.

De leden van de stichting
Vrienden van de KJS

Jasper Putter
Sander Rodenburg
Paula den Otter-van Ballegooijen
Mirjam Stutvoet