Even voorstellen
Aangenaam, mijn naam is Rianne Kanters – van ’t Wout. Ik woon samen met mijn man Danny en ons dochtertje Lize in Ridderkerk. Het komende schooljaar ben ik op maandag t/m woensdag te vinden in groep 4.  Naast leerkracht ben ik ook ICT-Coördinator op school.

Affiniteit met het onderwijs:
In juni 2012 heb ik mijn diploma aan de Pedagogische Academie Basis Onderwijs behaald.
Ik vind het belangrijk dat school een plek is waar kinderen zich veilig voelen. Een prettige sfeer in de klas, waarbij alle kinderen tot hun recht kunnen komen, is daarom van groot belang.

Het werken met kinderen en het overbrengen van kennis en vaardigheden is wat mij erg aanspreekt binnen het onderwijs. Het geeft me voldoening als kinderen iets van mij kunnen leren en plezier hebben in alles wat ze doen. Door samen te werken, kunnen de kinderen en leerkracht van en met elkaar leren. Van nature ben ik een ambitieuze, enthousiaste, nieuwsgierige en leergierige leerkracht die goed kan samenwerken, open staat voor feedback en trots is op mijn beroep.

Tot slot:
Voordat ik naar de PABO ging heb ik mijn diploma aan de MBO-Theaterschool behaald. Het theater is daarom, naast het onderwijs, een grote passie van mij. Ik vind het heerlijk om af en toe eens lekker gek te doen, te zingen, te dansen of om samen met de kinderen een toneelstukje in elkaar te zetten.

Ik kijk uit naar een superfijn, gezellig en leerzaam schooljaar!