Rapportage tijd komt eraan!

In februari zullen de rapportages van de kinderen weer met u en uw kind besproken worden. Goed om te weten is; dat ouders met 3 kinderen bij ons op school, zullen worden benaderd door Gerdi ter Heegde. Gerdi zal bij deze ouders navragen of zij bij voorkeur op 11, 14 of 20 februari op gesprek komen. Voor deze ouders zullen er door school 3 gesprekken op 1 dag ingepland worden.

Alle andere ouders kunnen zelf gesprekken inplannen. Dit kan via Parro vanaf woensdag 30 januari 16 uur.

Leerkrachten voeren op 11 en 14 februari gesprekken tot begin van de avond (gesprekken gaan niet door tot laat omdat de kinderen aanwezig zijn bij de gesprekken). Op woensdag 20 februari zullen alle leerkrachten in de middag gesprekken voeren. Naast deze tijden kunnen leerkrachten ook nog andere data en tijden kiezen om gesprekken te plannen. In Parro ziet u welke tijden er door de leerkracht(en) van uw kind(eren) zijn open gezet.

Wij gaan weer hard aan de slag om mooie rapportages over de vorderingen op school te maken en kijken uit naar het gesprek!

Voor de groepen 8 worden op maandag 11, donderdag 14 en maandag 18 februari de adviesgesprekken gevoerd. Omdat in deze gesprekken het rapport en het advies voor het voortgezet onderwijs besproken worden, zullen deze gesprekken 25 minuten duren (met vijf minuten uitlooptijd). Ook voor deze gesprekken kunnen ouders vanaf 30 januari om 16 inschrijven via Parro.

Voor alle gesprekken hopen we dat beide ouders met hun kind naar school komen.

Voor het adviesgesprek in groep 8 hopen we niet alleen dat beide ouders aanwezig zullen zijn, voor dit gesprek gaan we er vanuit dat beide ouders aanwezig zijn.