Ouderportaal, wat staat er in en hoe werkt het?

Alle ouders van onze school kunnen inloggen op een zogenaamd ouderportaal. Het ouderportaal is onderdeel van ons leerlingvolgsysteem: Parnassys.

In dit ouderportaal kunnen ouders zien welke kinderen er in een klas zitten (namenlijst), wat de administratieve gegevens zijn van hun kind (hoe staan adres, nummers en noodnummers op school geregistreerd), hoe de absentielijst ingevuld is door school en wat de toets uitslagen zijn die hun kind behaald heeft. Zowel methode gebonden toetsen als citotoetsen.

Als een leerling ingeschreven wordt op onze school, wordt het ouderportaal meteen geactiveerd. Ouders krijgen een mail met inloggegevens. Mochten ouders de inloggegevens kwijt zijn, dan kunnen ze Gerdi mailen voor een  nieuwe inlog (gerdi.ter.heegde@ozhw.nl).

We hebben na het Parro bericht over het ouderportaal verschillende ouders op school die navroegen hoe het ouderportaal werkt. Het ouderportaal geeft dus andere informatie dan dat Parro doet. U kunt via het ouderportaal ook zaken regelen zoals het aanpassen van administratieve gegevens (in geval van verhuizing, nieuwe 06 of noodnummers of dergelijke).

Mocht u nog nooit ingelogd hebben, maar dit nu wel graag willen doen, mailt u Gerdi dan? Zij regelt het graag voor u.