Onze vrijwilligers in het zonnetje!!!

De dagen worden weer korter en donkerder…. Tijd om de zon eens extra te laten schijnen.

Daar hebben we op school genoeg aanleiding voor! Want we boffen op de KJS enorm met een hele boel extra hulp. Hulp van ouders die actief zijn in de OR of MR ouders die komen helpen bij bijvoorbeeld hoofdluiscontrole, enz. enz. enz. Al deze ouders zouden we in het zonnetje kunnen zetten. Maar dit zonnetje is speciaal voor onze vrijwilligers.

Elke week komt meneer Susani elke ochtend thee en koffie maken voor het team. Een goede start van de dag, elke dag voor de leerkrachten. Hij zet het vuil aan de straat, veegt de stoep als dit nodig is en haalt de post voor ons bij de Spar.

Elke week komt Angela Sinterniklaas helpen op school. Ze doet pleinwacht, ze is Victor de Verkenner juf en helpt bij het kopieer en lamineer werk, twee ochtenden per week. Dat ondersteunt onze leerkrachten enorm!

Elke week hebben de groepen 1-2 A en 1-2 B hulpjuffen. Op verschillende dagen komen Sabrina Alderlieste en Denise Renirie helpen in de klas. Ze helpen bij het spelen en werken, helpen bij het inrichten en opruimen van de lokalen enz. enz. enz. Ze zijn een geweldige hulp voor de leerkrachten van die klassen!

Elke week komt Marjan Pleket om kinderen te ondersteunen als Plusjuf. Marjan is bij ons begonnen als stagiaire in verband met haar Master EN studie, maar inmiddels werkt ze al voor het derde jaar als Plusjuf bij ons op vrijwillige basis.

Lieve vrijwilligers, jullie zijn voor ons van onschatbare waarde! We zijn super blij met jullie en zijn jullie erg dankbaar dat jullie onze kinderen en onze leerkrachten zo geweldig komen helpen. Eigenlijk zetten wij jullie niet in het zonnetje, maar jullie ons elke dag in de zon door jullie hulp!!