Meteen na mijn opleiding als leerkracht basisonderwijs ben ik begonnen als leerkracht op de KJS en later als bovenbouwcoördinator (groep 4 t/m 8).
Als bouwcoördinator bewaak ik de kwaliteitszorg, volg ik de onderwijsvernieuwingen, bewaak ik de doorgaande lijn, geef ik vergaderingen vorm en ben ik onderdeel van het managementteam .
Ik werk nu een aantal jaar op de KJS en dat doe ik met heel veel plezier. Mijn werk geeft mij veel energie. Dit komt onder andere door alle leuke festiviteiten binnen de school, het fijne team van collega’s, de ouders en bovenal door de kinderen.

Het belangrijkste voor mij als leerkracht is dat kinderen met veel plezier naar school gaan en met plezier leren. Ik houd ervan om kinderen te laten groeien en het beste uit zichzelf te halen. Tegenslagen horen erbij, maar ik probeer ieder kind een succeservaring te laten ervaren.