Meester Stan

Dit schooljaar heeft de KJS te maken met twee langdurig zieke leerkrachten. Dat valt natuurlijk niet mee. Het is vooral heel vervelend voor de leerkrachten die uitvallen. (Juf Jeannine en juf Kirsten). Maar ook voor het team en de kinderen is het wegvallen van een fijne vertrouwde leerkracht een opgave.

We zijn heel blij dat we werken met een team van mensen die zich vol inzetten om het werk in de klas op een goede manier door te laten gaan. Ook boffen we met ‘oud leerkrachten’ die ons nogal eens uit de brand komen helpen.

Maar nu de afwezigheid van twee leerkrachten langer gaat duren, hebben we een nieuwe collega moeten zoeken. Gelukkig hebben we deze gevonden.

Vanaf 1 mei heeft de KJS weer een meester. Meester Stan. Tot de zomervakantie geeft hij les in groep 6. Onderstaand stelt meester Stan zich aan u voor.

Even voorstellen….
Mijn naam is Stan Wozniakowski, 53 jaar oud, getrouwd met Franka en vader van 2 kinderen, Ivan (15) en Dana (10).
Ik woon sinds 10 jaar in H.I. Ambacht maar ben van oorsprong een echte Dordtenaar.
Ik vind het ontzettend leuk om na ongeveer 15 jaar weer op de KJS rond te lopen, weliswaar in een prachtig nieuw gebouw, maar qua sfeer en warmte is er niets veranderd. Zoveel jaar geleden heb ik nog op de oude locatie stage gelopen voor mijn opleiding van de Pabo. Ontzettend leuk om te zien dat er
nog steeds mensen uit die periode rondlopen. Nog een leuk feitje is dat mijn vrouw, Franka van Twist, hier ook nog les heeft gegeven, al is dat al lang geleden.
Hiervoor ben ik werkzaam geweest op een school voor kinderen met gedragsproblematiek, eerst als leerkracht, later als mediator en schoolleider.
Ik ben ontzettend blij dat ik hier op de KJS weer mijn hart kan volgen. Op een gegeven moment verlies je het contact met de leerlingen en dat is toch eigenlijk hetgeen waarvoor je ooit leerkracht bent geworden.
Daarnaast hou ik heel erg van lezen, muziek luisteren en gamen.