Even voorstellen:
Ik ben Marjolein, getrouwd en moeder van een dochter. Ik ben geboren in Rotterdam, maar woon nu in Dordrecht.
In mijn vrije tijd teken ik graag of ga met mijn gezin fietsen, zwemmen of geocachen. In het weekend ben ik te vinden op het hockeyveld, waar mijn dochter speelt.
Met mijn dochter speel ik graag spelletjes, we lezen samen een boek of bakken koekjes. Ik heb één kat, die altijd naast me op de bank te vinden is.
Ik heb 17 jaar lesgegeven op mijn oude basisschool in Rotterdam, waar ik zelf als kind les heb gehad. Ik heb daar voornamelijk aan groep 3 les gegeven.
Groep 3 is een aparte groep binnen het onderwijs. De kinderen komen als kleuters binnen en ontwikkelen zich razendsnel.
Wat mij het meest fascineert is dat de kinderen in zo’n korte tijd kunnen lezen. Ik heb daarom verschillende studies/cursussen gevolgd
om me te verdiepen in de ontwikkeling van het (leren) lezen.
Ik was op zoek naar een goede en uitdagende werkomgeving, waarin ik de kinderen optimaal kan begeleiden in hun ontwikkeling.
In 2017 heb ik die op de KJS gevonden, toen ik inviel voor juf Yvette. Tijdens mijn vervangingen heb ik de sfeer op deze school
als heel prettig ervaren en voelde ik mij al snel op mijn gemak.
Nu werk ik al weer een aantal jaar op de KJS en heb het reuze naar mijn zin. Elk jaar kijk ik er weer naar uit om de kinderen die ik in de
groep krijg te leren kennen en te zien ontwikkelen.
Dit schooljaar mag ik met veel plezier samen met juf Mirjam groep 4 lesgeven.
Spelenderwijs aan kinderen lesgeven blijft voor mij een grote uitdaging en het is geweldig om te zien hoe kinderen zo heel veel leren.