Mad Science komt op school!

Het is alweer een hele tijd geleden dat Mad Science bij ons op bezoek was, maar na de kerstvakantie is het dan zo ver! Op 16 januari komt een van de Mad Science professoren een spectaculaire Science show op De Rank en de Koningin Julianaschool geven. Hierna kunnen de kinderen van groep 3 t/m 8 zich opgeven voor de naschoolse cursus.

Zij worden vanaf 18 februari iedere maandag zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties!  Elke week staat een nieuw thema centraal en zal de professor de wetenschap en techniek die daarachter zit uitleggen. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als echte wetenschapper!

Vlieg samen met de professor door de basisregels van aerodynamica en leer over superstructuren, elektriciteit en het werk van detectives. Er komt van alles aan bod! Na afloop van de show worden de inschrijfformulieren aan de kinderen meegegeven.

LET OP! De inschrijftermijn is van korte duur! Inschrijven kan t/m 27-01-2019 en vol=vol.  Nu al nieuwsgierig? Bekijk hier de lessen of klik direct op het inschrijfformulier.