KJS’s got talent show!

Op onze school zitten veel kinderen en volwassenen met talent. Dit talent willen we de ruimte geven en voor het voetlicht brengen. Daarom hebben we de Sterrenshow omgedoopt in KJS has got talent.

Ook de aanpak van dit zichtbaar maken van talent hebben we aangepast.

In de klassen zal er tijd en ruimte gemaakt worden voor kinderen om zich te presenteren aan elkaar. Elk talent  mag er zijn, dus kinderen mogen zelf bedenken wat ze willen laten zien, waar ze goed in zijn.

Elke klas zoekt een paar van de talenten uit die ze komende talenten show op het podium willen laten zien (20 december). Natuurlijk wordt er die voorstelling ook nog wel samen gezongen en gevierd, maar de hoofdzaak is dat talenten uit verschillende klassen gezien worden.

Talenten die 20 december niet gedeeld worden op het podium kunnen op een volgende KJS has got talent show gezien worden.

KJS had got talent is geen wedstrijd.

Ook volwassenen willen we uitnodigen om hun talent de laten zien aan de kinderen maar ook aan elkaar. Ook willen we waar mogelijk oud leerlingen vragen hun talent te komen laten zien. Tijdens een van de geplande shows en/of tijdens het Pleinfeest waar we ook een stuk KJS has got talent willen organiseren.

We hopen dat KJS has got talent vooral inspirerend zal zijn voor elkaar en voor de talenten die we al hebben.