Sinds maart 2014 ben ik directeur van de Koningin Julianaschool.

Voordat ik mijn baan op de KJS accepteerde was ik directeur van 3 andere scholen, waaronder 2 scholen tegelijkertijd (meerscholen directeur). Het werk van directeur is mij dus niet vreemd.

Werken op de KJS bevalt mij erg goed. Dit komt voornamelijk door de mensen die ik er ontmoet.

De KJS heeft een leuk enthousiast en deskundig team. De kinderen van de KJS weten hoe ze samen een fijne groep creëren en zetten individueel hun beste been voor. De ouders zijn betrokken, vaak positief kritisch en enthousiast. Met de MR samen wordt goed beleid gemaakt en de OR maakt (samen met veel helpende ouders) school een feestje van tijd tot tijd.

Voor de taken die bij mijn functie horen ben ik naast mijn ervaring goed geschoold. In dec van 2012 heb ik de Master in Management of Education afgerond op de Tias Nimbas Business school. In 2015 heb ik mij verder verdiept in passend onderwijs tijdens een studiereis naar Dublin. in 2016 heb ik mij samen met een groep directeuren verdiept in de vraag wat het Finse onderwijs zo succesvol maakt.

Want scholing hoort bij het onderwijs, niet alleen voor de kinderen!