Godelieve neemt Coronaproof afscheid

De laatste Nieuwsflits gemaakt door Leontine en mij (Godelieve). Ook deze taak wordt straks opgepakt door Diana Nolen die daar inmiddels heel veel zin in heeft.

Afscheid in Coronatijd is natuurlijk anders dan afscheid was voorheen.

Met betrekking tot het afscheid van de kinderen, zal ik kort in de klassen gedag gaan zeggen woensdag 31 maart. Er wordt afstand gehouden, goed geventileerd en het bezoekje is kort (max 15 minuten). Natuurlijk breng ik wat lekkers mee. Ook Coronaproof en verpakt.

Met betrekking tot afscheid van het team is er woensdag iets georganiseerd waar ik verder geen weet van heb. Het zou zeker weten Coronaproof gebeuren. Dus daar ga ik vanuit en kijk ik naar uit. Want na zeven jaar werken op de KJS ga ik ook wel met pijn in mijn hart weg. Ik heb samen met het team hard gewerkt en ook veel plezier gehad. Ik ga ze missen. Dus het is fijn als goed afscheid nemen woensdag gaat lukken.

Met betrekking tot ouders is live afscheid nemen niet mogelijk. Het is niet de bedoeling dat er mensen naar school komen om afscheid te nemen. Dan stimuleren we dat mensen het huis uit gaan. Dat is nu niet de bedoeling. Daarom heb ik met de hulp van meester Koen en Leontine een filmpje gemaakt.

Onderstaand de link naar het filmpje.

Afscheid in Coronatijd is natuurlijk lastig. Het is ook jammer dat live afscheid nemen niet mogelijk is.

Gelukkig, ben ik inmiddels door verschillende ouders benaderd met warme woorden, complimenten en goede toekomst wensen. Deze woorden zijn zeker binnengekomen en worden door mij gewaardeerd. Dus ook daar is gelukkig al het nodige gelukt.

Klik hier voor het filmpje: