Girls Only VoetbalClinic!

Op vrijdag 6 juni was het de jaarlijkse meiden-voetbaldag van de VV Heerjansdam! De training werd gegeven door de trainers en spelers van de meidenafdeling Heerjansdam. Groepen 5, 6,7 en 8 maakten kennis met de basis van voetbal. De meiden waren super enthousiast en pakten de oefeningen serieus op! Diverse talenten kwamen dan ook boven drijven. Er werd fanatiek gevoetbald door de meiden. De meiden waren vooral te spreken over het onderlinge en prettige sfeer. Ze durfden echt initiatief en actie te nemen, en waren niet bang fouten te maken.

Bij VV Heerjansdam hebben we  100% meidenteams. De sfeer is daar open en prettig. Wil je (dochter) nu lekker doorvoetballen, dan kun je bij de VV Heerjansdam aanmelden als lid of vragen om mee te trainen. Dat kan ook nog tot de zomervakantie.  Vraag voor meer informatie serge@transparanttraining.nl  . Bellen of appen mag ook: 06-37272844

 

“Wil je voetballen maar heeft je vader/moeder te weinig geld daarvoor dan kan het toch!

VV Heerjansdam heeft een voorziening waardoor iedereen gewoon kan voetballen. Je ouder kan het aangeven in het contact bij je aanmelding.”

Met deze Informatie wordt vertrouwelijk omgegaan.

 

Mvgr, Serge Willemstein (vader van Ruby, gr. 1/2A)