Mijn naam is Gaby den Hartog. Ik ben 27 jaar en kom uit Dordrecht.

In 2018 ben ik op de KJS komen werken. Hiervoor was ik 2,5 jaar werkzaam op een basisschool in Dordrecht.

Op dit moment geef ik met veel plezier les in groep 5.

Daarvoor heb ik met veel plezier lesgegeven bij de kleuters, groep 3 en groep 4. Mijn voorkeur gaat uit naar de onderbouw en de middenbouw (groep 1 t/m 6).

Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en met veel plezier leren. Het proces wat een leerling doormaakt, is iets wat ik ontzettend mooi en bijzonder vind. Hoe ze voor het eerst in je groep komen en vooral hoe ze je groep aan het eind van het jaar weer verlaten. Als leerkracht zie je ze groeien. Niet alleen in kennis, maar ook als mens. Daarnaast vind ik de band tussen ouders, kinderen en leerkracht belangrijk en om samen de groei van het kind mogelijk te maken.

Naast het lesgeven, ben ik graag met mijn familie. Ik ben actief met sporten en ik doe dit samen met mijn hond. Naast het sporten, zing ik ook in een popkoor.