Mijn naam is Gaby Apkanjana – den Hartog. Ik kom uit Dordrecht en ik ben woonachtig in Papendrecht. Moeder van 1 zoontje, Naïro.  

Inmiddels ben ik al meer dan 7 jaar leerkracht in het basisonderwijs. Nadat ik de PABO heb afgerond, ben ik 2 jaar werkzaam geweest in Dordrecht. Ik ben daar begonnen in de onderbouw, groep 3 en 4.  

Sinds 2018 ben ik werkzaam op de KJS. Ik ben begonnen in groep 5 en uiteindelijk via groep 6 in groep 7 beland en doe ik op dit moment een opleiding tot rekencoördinator. Ik hou me als coördinator bezig met de kwaliteit van het rekenonderwijs. Als leerkracht vind ik het belangrijk dat kinderen zich fijn voelen op school. Als kinderen zich fijn voelen op school komen zij optimaal tot leren en halen zij dus het beste uit zichzelf. Als leerkracht zie je de kinderen groeien. Niet alleen in kennis, maar ook als mens. De band tussen ouders, kinderen en leerkracht is belangrijk om samen deze groei mogelijk te maken.