Diana Nolen stelt zich aan u voor:

Beste ouders en/of verzorgers,
Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Diana Nolen, 49 jaar en ik woon met mijn gezin in Barendrecht. Ik werk inmiddels 26 jaar in het onderwijs, waarvan de laatste 6 jaar als locatieleider op een school in Barendrecht. Per 1-4-2021 volg ik Godelieve op als directeur van de KJS. De school is voor mij geen onbekende. Begin jaren ’90 heb ik hier mijn eerste stages mogen lopen tijdens mijn opleiding. Nu, 30 jaar later, ben ik weer terug. De cirkel is rond! De komende weken zal ik samen met Godelieve werken aan de overdracht. U zult mij regelmatig zien op het schoolplein om zo alvast een gezicht te krijgen bij mijn naam. Uiteraard ga ik ook de groepen langs om mij voor te stellen aan de leerlingen. Ik kijk ernaar uit om op de KJS te starten en samen met het team de ingeslagen weg voort te zetten om kwalitatief goed onderwijs te bieden zodat uw kinderen zich kunnen ontwikkelen in een aangename schoolomgeving. Tot gauw!

Vriendelijke groet,

Diana Nolen