Bericht van Toppie sport

Beste ouders en verzorgers,

 

De Toppie sportcoaches organiseren weer (gratis) sportmomenten voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Hiervoor hebben zij gedurende deze periode een alternatief programma. Hieronder en in de bijlagen vindt u meer informatie. Inschrijven gaat via www.zwijndrechtdoemeemettoppie.nl. Mocht de situatie het toelaten worden de oude bekende activiteiten weer herpakt.

 

Via deze weg willen we u informeren over de gratis sportmogelijkheden met de Toppie Sportcoaches

 

Sporten met Toppie in het Develpark. 

Vanaf maandag 11 mei organiseren de Toppie Sportcoaches dagelijks van 11:00 uur tot 12:00 uur een gratis sportmoment voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud in het Develpark. Voor nu is de locatie het Develpark in Zwijndrecht, Parklaan 5 (naast het Zwembad en de Develhal). Wanneer de veiligheid en situatie het toelaat zullen er weer meerdere activiteiten op en rondom de school georganiseerd worden. 

 

De Toppie Sportcoaches gaan met de kinderen, tussen het huiswerk door, elke dag een uur sporten en bewegen. Omdat kinderen waarschijnlijk niet elke dag naar school gaan, hebben we dit moment elke dag ter beschikking gesteld. Let op! Inschrijven is verplicht, er is plek voor maximaal 20 kinderen per dag, VOL=VOL!

 

Mocht de animo voor de activiteit in het Develpark te groot worden, en de veiligheid het toelaten, dan worden de mogelijkheden bekeken of we er komende weken kunnen uitbreiden naar meerdere activiteiten en locaties per dag. Ook zullen er zoals het er nu uitziet snel weer activiteiten in Heerjansdam plaatsvinden. Hou voor de actuele activiteiten onze website goed in de gaten.

 

Mochten er vragen zijn vernemen we dat graag via contact@toppiecoach.nl

 

Inschrijven gaat via https://zwijndrecht.doemeemettoppie.nl/activiteiten/ schrijf je in per dag!