Ik maak dit schooljaar de bewuste overstap naar het primair onderwijs als zij-instromer. Na 30 jaar werkervaring in het bedrijfsleven in diverse functies wil ik mij heel graag volledig richten op een maatschappelijke functie en (samen)werken met kinderen. Het onderwijs dus. De komende twee jaar staan voor mij in het teken van werken in het onderwijs gecombineerd met het behalen van de lesbevoegdheid voor het basisonderwijs. Het eerste jaar is dat bij de KJS in Heerjansdam en ik heb er bijzonder veel zin in. Ik woon samen met mijn twee prachtige zonen die mijn blijven uitdagen opvoedkundig creatief te zijn. Gelukkig is daar ook mijn muziek. Mijn passie voor een Engelse band brengt mij tijdens muziekreizen op de meeste bijzondere plekken. Met als muzikaal hoogtepunt een concert in de Royal Albert Hall. Tussen de bedrijven ga ik baantjes zwemmen en doe ik vrijwilligerswerk voor de badmintonvereniging.

Groet
Astrid