“Als ik later groot ben”

In Zwijndrecht is het project “Als ik later groot ben” gestart. Vanuit dit project worden kinderen geholpen om hun toekomstdroom een stukje dichterbij te brengen. Via een speciale ‘Als ik later groot ben’-brievenbus kunnen kinderen uit groep 4 t/m 8 een kaartje inleveren met hun toekomstdroom erop. Vanuit huis kunnen dromen ook worden ingeleverd! Via de online brievenbus op de volgende website: www.alsiklatergrootbeninzwijndrecht.nl.

 

Aan talenten werken is leuk & belangrijk. Ieder kind moet het gevoel hebben alles te kunnen worden wat hij of zij wil. Aan dromen werken kan op veel manieren. Zo kan een kind bijvoorbeeld heel muzikaal zijn maar niet weten welk instrument het wil spelen of waar hij of zij muzieklessen kan volgen. En soms is er thuis niet genoeg geld om lessen te volgen. Ook kan een kind later graag dokter willen worden en wil hij of zij daarom meer weten van biologie of is er wat extra begeleiding nodig bij het huiswerk.

 

Als uw kind of pleegkind een toekomstdroom heeft ingeleverd via de online brievenbus op www.alsiklatergrootbeninzwijndrecht.nl of via de brievenbus bij ons op school, dan worden jullie samen uitgenodigd voor een (videobel)gesprek. In zo’n gesprek wordt er samen gekeken hoe er nu al aan de droom gewerkt kan worden!

Meer weten over ‘Als ik later groot ben’ in Zwijndrecht? Bekijk de website,  of stuur een e-mail.

 

Op school hebben de leerlingen samen met hun juf/meester afgelopen week of aankomende week een online uitleg over dit project.

Zij zullen een flyer meenemen naar huis met daarop info voor ouders.