Activiteiten komende maand

Meester- en juffenfeest
Vrijdag 17 maart vieren wij ons jaarlijkse meester- en juffenfeest met de kinderen. Die dag zal in het teken staan van verschillende leuke activiteiten. Uiteraard mag ik daar geen uitspraken over doen, want dan is het verrassingseffect weg. Ik kan wel beloven dat het programma er uitdagend uit ziet. Ouders worden via Parro op de hoogte gehouden over deze dag.

Kom in de klas week
In de week van 20 maart is het ‘kom in de klas’ week voor opa’s en oma’s. De laatste 2 jaar hebben we opa’s en oma’s niet kunnen ontvangen op school in verband met het Coronavirus. We zijn heel blij dat we grootouders nu weer wel mogen ontvangen. De leerkrachten zullen deze week een planner openzetten via Parro zodat u het bezoekje kunt plannen.

Studiedag 23 maart
In het strategisch beleidsplan van OZHW staat dit schooljaar de stem van de leerling centraal. Het bestuur nodigt die middag vertegenwoordigers van alle OZHW scholen uit om met elkaar in debat te gaan op de SS Rotterdam. De KJS zal vertegenwoordigd zijn door 2 leerlingen van groep 8 met hun leerkracht. Na het debatspel staat een rondleiding gepland en een theatervoorstelling.

Kijkmoment 31 maart
Vrijdag 31 maart staat een kijkmoment gepland.
U bent die dag van harte welkom tussen 14.45-15.15u in de klas van uw kind(eren)