12 juli: Pleinfeest!

Zet de datum dus alvast in uw agenda! Vrijdag 12 juli van 17:30 tot 20:00 uur!

Een gezellige feestavond op het plein met allerlei activiteiten, spelletjes en versnaperingen. een volledige infobrief en uitnodiging volgen later.

Om deze avond mogelijk te maken zijn wij nog op zoek naar sponsoren. Wilt u ons pleinfeest particulier of met een bedrijf sponsoren financieel of in de vorm van producten voor de loterij? Dat kan!

Bijgaand vindt u de sponsorbrief met de informatie hierover.
Alvast bedankt namens alle kinderen, team en ouderraad van de KJS.

 

Sponsoren gezocht:

 

Betreft: Sponsering Pleinfeest KJS op 12 juli 2019                    

Geachte heer/mevrouw,

 

Op 12 juli as. hebben we weer het jaarlijkse pleinfeest gepland van de KJS. Dit jaar is voor het thema KJS Got Talent gekozen. Het belooft net als voorgaande jaren een gezellig feest te worden met diverse activiteiten.

 Om het plein feest nóg spectaculairder te maken voor de kinderen zijn wij op zoek naar bedrijven die een bijdrage willen leveren, financieel of op een andere manier (zoals prijsjes, drinken etc.). Uiteraard zal een eventuele bijdrage als u dat wenst niet onopgemerkt blijven.

De naam van het bedrijf zal worden gepubliceerd op o.a. onze website en op het Pleinfeest zelf. Misschien heeft u wel vrienden, kennissen of familie die iets voor ons kunnen betekenen dan mag u de brief natuurlijk doorgeven of een extra brief vragen!

 Indien u ons wilt sponsoren willen wij u vragen deze bijdrage vóór 15 juni as. te voldoen (of een schriftelijke toezegging te sturen). Dit in verband met reserveringen enzovoorts.

 U mag de bijdrage ook aan de onderstaande personen geven in een envelop OVV pleinfeest 2019. Vanzelfsprekend mag het bedrag ook worden overgemaakt op bankrekening NLINGB0002905314 OVV: Pleinfeest 2019 tnv Ouderraad KJS. Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij:

Yvette Hams (yvette.hams@ozhw.nl ) en Marleen den Otter (marleen.den.otter@ozhw.nl)

U kunt ons altijd mailen voor kwitantie voor de administratie.

 Met elkaar wordt het vast weer een spetterend feest!!!

Wij hebben er zin in!!

 Alvast bedankt!

 Namens het team en de ouderraad van de KJS Heerjansdam

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *